Stichting Vrienden van het PPK

In de Stichting “Vrienden van het Philips’ Philharmonisch Koor” hebben zich vele enthousiaste muziekliefhebbers verenigd, die de prestaties van het koor bijzonder waarderen. Deze waardering komt tot uiting door de grote belangstelling voor de concerten van het koor. Met een jaarlijkse financiële bijdrage geven ze het koor een steuntje in de rug.

Als tegenprestatie (vriendendienst) kunnen de ‘Vrienden’ al in een vroeg stadium kaarten bestellen voor de concerten van het koor, waardoor ze zijn verzekerd van goede plaatsen. Voor bepaalde concerten wordt bovendien een aantrekkelijke korting gegeven.

Nieuwe ‘Vrienden’ zijn welkom. U kunt al ‘Vriend’ worden voor een minimum jaarlijkse bijdrage van 25,- euro per jaar, maar hogere bedragen worden uiteraard op prijs gesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op met:

Michel Wenting
Wilhelminalaan 3a
5707BS Helmond

Bestuur “Vrienden van het PPK”

Voorzitter “Vrienden van het PPK” : Joep Smits
Secretaris/penningmeester “Vrienden van het PPK”:  Michel Wenting