Zing mee !

Heb je ook interesse om met ons mee te zingen? Wil je een keer vrijblijvend een repetitie bijwonen? Dat kan. We repeteren iedere dinsdagavond van 19.45 tot 22.15 u in het Huygens Lyceum, Von Flotowlaan 1, Eindhoven. Je bent van harte welkom!

Voor sommige projecten vragen we ook projectleden. Op dit moment hebben we geen projecten lopen.

Via onze Contactpagina kun je je aanmelden bij het ledensecretariaat.

Als je interesse hebt om lid te worden, doe je auditie bij onze dirigent. Je zingt enkele fragmenten na en zingt een lied  dat je thuis hebt voorbereid. We doen dit om te zorgen dat mensen (in potentie) voldoende stemkwaliteit en muzikaliteit in huis hebben.

Verder zijn we gewend om onze partijen thuis in te studeren, dus reken op investering in deze voorbereidingstijd. Je ontvangt mp3’s, midi files en ander audio-materiaal om de thuisstudie makkelijk te maken.

De contributie bedraagt  € 220,- per jaar.

Meer informatie over ons koor vind je hiernaast in de Youtube filmpjes en de Flyers hieronder: