Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
9 berichten.
Philipskoor schreef op 9 april 2023 om 11:45
Beste Rob,
Erna Spoorenberg heeft in 1950 en 1951 de sopraan-solo's vertolkt. Dat is dus inderdaad in de beginjaren. Wat geweldig!
Rob schreef op 23 september 2022 om 15:49
Zowel mijn vader als mijn moeder (leeft nog en is 103) hebben gezongen bij het PPK. Ik heb als kind vaak megalmende ouders gehad bij uitzendingen van de Mattheus. De parttuur met o.a. een handtekening van Erna Spoorenberg erin. Dat moet waarschijnlijk 1 van de eerste uitvoeringen zijn geweest.
Weten jullie wanneer, want mijn moeder kan dat niet (meer) bedenken.
Riny de Wilde-Beekhuizen schreef op 22 december 2019 om 16:07
Geweldige zangers,

Wat hebben jullie gisteren prachtig gezongen. Ik ben geen deskundige maar heb Beethoven vele vele malen gezongen en met spanning zag ik de hoge noten tegemoet: maar het was geweldig. (Ook de alten zongen prachtig hoog, Mia).

Mocht iemand nog een partituur kwijt zijn: ik heb ergens nog wel een zeer oud exemplaar liggen. Ik vermoed met vele aantekeningen.

Voor iedereen: gezellige en sfeervolle kerstdagen, een goed oud naar nieuw en een gezond en zinvol 2020 met veel zang plezier en natuurlijk: succes met het vinden van een nieuwe dirigent.

Hartelijke groet,
Riny de Wilde-Beekhuizen Voor degene die mij niet kennen vele jaren lid van koor en bestuur en erelid (dit laatste niet belangrijk maar zo blijf ik wel op de hoogte van het wel en wee van het koor en dat heeft nog steeds mijn belangstelling)
Frank Wissing schreef op 15 april 2019 om 15:00
Al jaren volg ik samen met mijn partner het Philipskoor. De uitvoering van de Mattheus in het Klooster in Veghel was zeer goed. De locatie leent zich ook voor dit stuk. Zeer goede akoestiek. Wij vonden dat het koor zeer goed samenwerkte met het orkest, solisten en de dirigent.
Bedankt en tot volgend jaar.
Jenneke schreef op 13 april 2019 om 21:57
Prachtige uitvoering vandaag in Veghel! Bedankt
Jan Ackermans schreef op 13 april 2019 om 10:11
Gisteren een heel mooie uitvoering mogen bijwonen van de Mattheus Passion die zich naar mijn inzicht kenmerkte door vakkundigheid maar bovenal erg sfeervol in een intieme sfeer met een uitmuntende akoestiek. Volgend jaar weer s.v.p.
M.v. Hek schreef op 21 februari 2018 om 19:33
Ik vind de site ook mooi, maar het lettertype te klein en het grijs te licht. Met andere woorden, voor mensen met wat slechter zicht te onduidelijk.
Els Smits-Hoekstra schreef op 15 februari 2018 om 22:40
Wat een prachtige zeer gebruiksvriendelijke site! mijn complimenten.
Web Master PPK schreef op 15 februari 2018 om 22:39
Welkom op de site van het Philips' Philharmonisch Koor. Laat een bericht achter, we staan open voor warme belangstelling