300 jaar Philips-muziek

o.l.v. Txemi Etxebarria
  • Philips’ Philharmonisch Koor
    o.l.v. Iassen Raykov

Maak een betoverende muzikale reis langs 300 jaar Philips-muziek. Het Philips Harmonie Orkest, het Philips Symfonie Orkest en het Philips’ Philharmonisch Koor brengen in wisselende combinaties een buitengewoon spektakel. Laat je meevoeren door een gevarieerd programma met de mooiste delen uit Carmina Burana van Carl Orff, het intense Schicksalslied van Johannes Brahms en meer.

Zo’n 100 jaar geleden werden de drie Philips-muziekverenigingen opgericht door medewerkers van het bedrijf. Dit concert is een ode aan bij elkaar 300 jaar muzikale geschiedenis. Als dank aan Philips en hun trouwe publiek nodigen de verenigingen je uit voor een onvergetelijke avond vol prachtige muziek en levendige harmonie.

Andere stukken op het programma zijn onder andere de indrukwekkende compositie A Brussels Requiem van Bert Appermont en de ouverture uit Isabella van Franz von Suppé. En we hebben nog veel meer feestelijks in petto. Laat je verrassen!

Programmaboekje

300 jaar Philips muziek