Sponsor

Philips Nederland B.V. is via het Philips-de Jongh Ontspannings Fonds (POF) vaste sponsor van het PPK.
Daarnaast wordt het PPK ook financieel gesteund door de Gemeente Eindhoven.
De laatste jaren worden ook steeds meer bedrijven en instellingen in de regio Eindhoven bereid gevonden het koor financieel te steunen.

Wilt u meer informatie over wat sponsoring van het PPK voor uw bedrijf neem dan contact met ons op.

Stichting Vrienden van het PPK

In de Stichting “Vrienden van het Philips’ Philharmonisch Koor” hebben zich meer dan 200 enthousiaste muziekliefhebbers verenigd, die de prestaties van het koor bijzonder waarderen. Deze waardering komt tot uiting door de grote belangstelling voor de concerten van het koor. Met een jaarlijkse financiële bijdrage geven ze het koor een steuntje in de rug.

Als tegenprestatie (vriendendienst) kunnen de ‘Vrienden’ al in een vroeg stadium kaarten bestellen voor de concerten van het koor, waardoor ze zijn verzekerd van goede plaatsen. Voor bepaalde concerten wordt bovendien een aantrekkelijke korting gegeven. ‘Vrienden’ die daar prijs op stellen ontvangen 4 keer per jaar gratis ‘Sonore’, het contactblad van het koor.

Nieuwe ‘Vrienden’ zijn welkom. U kunt al ‘Vriend’ worden voor een minimum jaarlijkse bijdrage van 15,- euro per jaar, maar hogere bedragen worden uiteraard op prijs gesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op met:

Secretariaat Stichting Vrienden Philips’ Philharmonisch Koor
Mw. M.M. Blijenberg-van de Meij